Conversational Leads

Door jouw klanten verder te helpen op het moment dat zij daarom vragen via live chat, WhatsApp of andere messaging kanalen kan je meer leads genereren. Dat noemen wij conversational leads. Hierbij maak je gebruik maken van verschillende kanalen en integraties op ons platform. Kortom, van vraag tot conversie; we’ve got you covered.

  Klanten hebben vragen, help ze direct verder!

  Meer leads genereren met conversaties

  Gemiddeld genomen converteert 3% van je websitebezoekers middels contactformulieren en de telefoon. Genereer meer leads door bezoekers op het juiste moment aan te spreken door middel van gerichte targeting. Door ze gericht aan te spreken creëer jij meer kwalitatieve gesprekken en genereer jij meer leads.

  Kwalitatieve leads | Conversational Leads

  Gekwalificeerde leads

  Wat onderscheidt jou van je concurrentie? Door het gesprek op het juiste moment aan te gaan met jouw potentiële klanten en ze dan verder te helpen, lever jij de kwaliteit die zij zoeken. Hierdoor genereer jij niet alleen meer leads, maar zijn deze leads ook een stuk waardevoller!

  Conversational leads, altijd en overal

  Converteer leads via ieder gewenst platform, classificeer ze op de juiste manier en stuur ze direct naar jouw Lead Management System (LMS). Met conversational leads spreek jij potentiële klanten niet alleen op jouw website, maar ook ver daarbuiten. Denk hierbij aan externe platformen, online retargeting campagnes en offline campagnes. Zo spreek jij jouw potentiële klanten altijd en overal.

  Meer weten over conversational leads?

  Wij geven graag het goede voorbeeld als het gaat om customer support. Dus, heb jij vragen of wil je meer weten over conversational leads? Start een chat met ons.

  Wie gaat het doen?

  Kies de vorm die bij jou past! Besteed jij het liever uit met Managed Chat, ga jij voor het beste van twee werelden met Hybrid Chat of doe je het helemaal zelf?

  Live chat agent icoon

  Besteed het uit

  Met Managed Chat ben jij 24/7 bereikbaar en haal jij het meeste uit jouw online messaging. De getrainde live agents van Bconnect voorzien je van gekwalificeerde leads.

  Deal icoon

  Chat zelf met backup

  Combineer het beste van twee werelden met Hybrid Chat. Voer zelf gesprekken met jouw bezoekers en gebruik het professionele vangnet van Bconnect op piekmomenten of buiten openingstijden.

  Sleutelen icoon

  Doe het zelf

  Alle communicatiekanalen in één centraal omnichannel chatplatform. Bereik moeiteloos jouw bezoekers, waar, wanneer en op welk kanaal jij wil!

  Meer weten?

  Bekijk deze artikelen eens!

  bconnect.chat
  Jaguar Land Rover Benelux
  , Jaguar Land Rover Benelux

  “Eventuele kinderziektes bij de opstart zijn er natuurlijk geweest, dat is normaal. Bconnect is zo transparant dat kleine foutjes gelijk opvielen en wij deze als feedback van onze dealers kregen. Waar het om gaat is dat het dan goed afgehandeld wordt en dat heeft Bconnect heel erg goed gedaan. Wij zijn juist heel blij met deze transparantie”

  bconnect.chat
  Pala Group
  , Marketing Manager - Pala Group

  “Ik denk dat wij veel dingen goed doen samen en dat we groeien. Wij zijn beiden ons bewust van trends en innovaties in de markt. We zijn beiden continu aan het verbeteren en het tempo ligt ongeveer gelijk aan elkaar. We willen beiden beter, met de juiste visie en met de juiste strategie. Met andere ogen ergens naar kijken en nieuwe dingen bouwen”

  bconnect.chat
  Ploeg kozijnen logo | Review
  , Marketing & Communicatie Medewerker - Ploeg Kozijnen

  “Met Bconnect komen wij snel en eenvoudig in contact met onze websitebezoekers. Met als voordelen een snelle reactie en inhoudelijk de juiste informatie en antwoorden. Het biedt ons daarnaast ook input over veelgestelde vragen waarmee wij de content op onze website verder kunnen optimaliseren. Wij zouden Bconnect zeker aanraden”

  bconnect.chat
  Logo Van Tilburg Bastianen
  , Marketing Manager - Tilburg-Bastianen B.V.

  “Met Bconnect zijn we in staat om op een laagdrempelige manier 7 dagen per week tot 23.30 uur bereikbaar te zijn. Door de hybride constructie kunnen we eerst zelf de chats opvolgen en bij te weinig capaciteit, pakt Bconnect de chat over. Hierdoor zijn wij altijd bereikbaar. De service ervaar ik als zeer prettig. Kortom, ik zou Bconnect zeker aanbevelen”

  bconnect.chat
  van Santvoort makelaars logo | Review
  , Office manager - Van Santvoort Makelaars

  “Wij merken aan onze klanten dat zij de live chat als zeer prettig ervaren. Met name ook dat ze persoonlijk te woord worden gestaan. Het grote voordeel is dat men bij elke chat probeert een lead te verkrijgen voor een verkoop, taxatie, aankoop of hypotheekgesprek. Door een goede opvolging kunnen wij veel leads omzetten in klanten. Wij zouden Bconnect zeker aanbevelen”

  bconnect.chat
  , Marketing Manager - Breeman BMW

  “Met Bconnect ontvangen wij meer leads, een snelle filtering en snellere afhandeling van vragen dan via e-mail. Daarnaast genieten we van verruimde online openingstijden en dat is zeer wenselijk. Bconnect straalt klantvriendelijkheid uit en ook qua support zijn de mogelijkheden eindeloos. Er wordt snel gereageerd en ze denken met ons mee. Wij zouden Bconnect absoluut aanbevelen!”

  Vraag een demo aan

  Bij Bconnect zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten. Vandaar dat we dat graag geheel vrijblijvend laten zien, zodat ook jij ziet wat we voor jou kunnen betekenen. Waar wacht je nog op?